Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Süleyman Soylu'dan Müjde: 2500 Kadın Polis Alımı Yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Soylu Soylu yaptığı açıklamada kadın polis kadrolarında eksiği olduğunu ve 2000-2500 kadın polis alımı planladıklarını söyledi. Açıklamaların detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

2020/05/30

Kadın polis alımları

Hadi Özışık'ın canlı yayın programına konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yayın esnasında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu'nun en dikkat çeken açıklaması ise polis alımlarıyla ilgili olan soruya yöneltilen cevabı oldu. Süleyman Soylu, Hadi Özışık tarafından sorulan "Yeni kadın polis alımı  söz konusu mu?" Sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"Şöyle, bizim kadın polis sayımız Avrupa ortalamasına göre düşük. Bizim 3 bin aldık. 2 bin 3 bin kadın polis.

Yüzde 20 'lik bir kadın polis kontenjanı var. Bu içerideki kadın polis sayısını yükseltti. Biz şimdi onu 2 bin 2500 polis daha alıp bir noktaya getirmek istiyoruz."

PMYO İLE POLİS ALINACAK
2500 kadın polis alımında ilk ilan PMYO ile olacak. PMYO 'lara YKS puanı ile 250 kadın, 2250 erkek polis alınacak.

KADIN ERKEK ADAYLAR BU SAYFADA BULUŞUYOR
Kadın erkek polisler ve polisliğe hazırlananlarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN.

POMEM İLE POLİS ALIMI OLACAK
POMEM 'lere yapılan polis alımında da kadın adaylara kontenjan ayrılacak. Ancak POMEM polis alımının KPSS sınavlarından sonra yapılması bekleniyor.

YENİ BAŞLAYAN POLİS MAAŞLARI NE KADAR?

Polis olmayı düşünen kişilerin en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi olan göreve yeni başlayan polis maaşları ne kadar? Sorusudur.
2020 yılında göreve yeni başlayan bir polis, enflasyon farkıyla 4 bin 900 TL maaş almaktadır. Alınan bu paraya Ek ödemeler, tazminatlar, aile-çocuk yardımları ve görev yeri ile birime göre oluşan farklılıklar eklendiğinde maaş 5 bin 900 TL seviyesine çıkmaktadır.

Polis alımı ilanları yayınlandığı an sitemizde duyurusunu yapacağız. İlanlar yayınlandığı an telefonunuza bildirim almak istiyorsanız Android uygulamamızı telefonunuza indirebilirsiniz.
Android uygulamamızı indirmek için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google