Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Beymen İş Başvuru Formu

Giyim sektörünün önemli markalarından bir tanesi olan Beymen, insan kaynakları sayfasında yayınladığı iş başvuru formu ile bünyesine personel alımı yapıyor. Beymen iş başvurusu nasıl yapılır? Sorusunun cevabına yazıdan ulaşabilirsiniz.

2020/05/24


Lüks perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren ve müşteri memnuniyetine büyük önem veren Beymen, bu önemin aynısını çalışanlarına da göstermektedir. Beymen İnsan Kaynakları, personellere destek olup, onları güçlendirerek, geliştirecek politikalar izlemektedir. Ekip olgusuna çok önem veren şirket, çalışanları arasındaki ilişkinin sağlıklı olmasını istemektedir. Sürekli eğitim felsefesini benimseyen kurumun personellere sunduğu eğitimlerden bazıları şunlardır:

Eğitim ve Gelişim

  • Oryantasyon Eğitimi
  • Teknik Eğitimler
  • Kişisel Gelişim Programları
  • Yönetici Geliştirme Sertifika Programları

Sizde sınırsız kariyer imkanı sunulan Beymen ailesine katılmak istiyorsanız, şirkete 2 şekilde iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Şirketin personel alımlarından faydalanabilmek için aşağıda açıklamasını yaptığımız başvuru yollarından bir tanesini seçmeniz yeterlidir.
  1. Beymen İş Başvuru Formu doldurarak iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Forma ulaşmak için tıklayın. Açılan sayfada sizden istenilen bilgilerin tümünü doldurmanız gerekmektedir.
  2. Şirketin E-Posta adresine CV'nizi gönderebilirsiniz. CV'nizi göndereceğiniz adres: hr@beymen.com
Yapılan başvurular bir havuzda toplanıp şirketin insan kaynakları tarafından incelenmektedir. İşe alımın onaylanması veya bir sonraki aşamaya geçişinizin kabul edilmesi halinde, CV'nizde veya formda belirttiğiniz iletişim adresleri yoluyla sizinle irtibata geçilecektir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google