Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Bakan Selçuk Müjdeyi Verdi: Ödemeler Bugün Hesaplara Yatırılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kamu işçilerinin 2. taksit tediye ödemelerinin bugün yapılacağını müjdeledi.

2020/05/22

ilave tediye ödemeleri

Kamuda çalışan işçilere müjdeli haber geldi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada kamuda çalışan işçilerin 13 günlük ilave tediye ödemelerinin bugün yapılacağını açıkladı. Kapsam dahilinde olan işçilere en düşük 948 TL ödeme yapılacak. Konuya ilişkin geçtiğimiz günlerde haber yapmıştık ve ödemelerin bayramdan önce yapılacağını günler öncesinden sitemizde paylaşmıştık.

İlgili haberimizin başlığı:  Taşeron İşçilere Müjdeli Haber! Bayram Öncesi 948 TL İkramiye Verilecek

6772 sayılı kanun gereği kamu işçisine ödenen ilave tediyelere, 2017 yılında taşerondan kadroya geçen işçilerinin de dahil edildiği bilgisini paylaşan Selçuk, “Bakanlık olarak her zaman olduğu gibi Türkiye’mizin geleceği için değer üreten, kalkınmamızın en büyük destekçisi olan işçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ödemelerin Ramazan Bayram'ı öncesinde yapıldığına dikkat çeken Bakan Selçuk, tüm işçilerin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

NE KADAR ÖDENECEK?

İlave tediye ödemeleri maaşa göre yapılmaktadır. Alınan maaşa göre yapılacak ilave tediye ödemeleri şu şekildedir:

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google