Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Merkez Bankası KPSS Şartsız 20 Personel Alımı Yapıyor

Merkez Bankası'ndan yeni ilanlar geldi. Yayınlanan ilanlarda 20 kişilik kontenjanda KPSS şartsız Müfettiş Yardımcısı alınacak işte detaylar.

2022/07/17

Merkez Bankası, bünyesine yeni personel alımları yapmaya devam ediyor. 20 kişilik kadro ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası İstanbul adresine gerçekleştirilecek. Bu kapsamda, Tam Zamanlı / Kadrolu olarak,

  • 5 Kişi BT Müfettiş Yardımcısı,
  • 15 Kişi Müfettiş Yardımcısı,

alımı yapılacak.

Başvuru İçin Genel Şartlar Nedir?

Merkez Bankası memur alımı için genel olarak adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 1 Ocak 1990 ve sonrası doğumlu olmak, merkez Bankası tarafından 1 Ocak 2022 tarihi ve sonrası yapılan Komisyon mülakatı aşamasından elenmemiş olmak, En az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin bölümlerinden mezun olmuş olmak veya 30 Eylül 2022 tarihine kadar mezun olabilecek olmak" şartları aranacak.

Ayrıca Merkez Bankası Memur Alımı için Yabancı dil şartı aranacak. Adayların 01.01.2018 tarihinden sonra yapılan; Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya Elektronik Yabancı Dil Sınavından (e-YDS) en az 70 İngilizce puanı veya Test of English as a Foreign Language Internet-Based Test sınavından (TOEFL-iBT) en az 84 puan veya Cambridge C1 Advanced sınavından (CAE) B veya Cambridge C2 Proficiency sınavından (CPE) C ve üzeri almış olmaları gerekmektedir.

Banka Memur Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Merkez Bankası Memur alımı başvuru süreci ilanların yayım tarihi olan 17 Haziran 2022 tarihi ile başladı. Başvuru yapacak adaylar başvurularını online olarak gerçekleştirmektedir.

Başvuru Adresi: https://insankaynaklari.tcmb.gov.tr/

Başvuru Tarihleri: 17 - 18 Temmuz 2022

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google