Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

KYK Borçlarına Düzenleme Geliyor

Son dönemlerde çok konuşulan KYK kredi borçlarıyla ilgili hükumet harekete geçti. Borçlarla ilgili yeni bir düzenleme bekleniyor. İşte detaylar...

2022/07/13

Hükumet KYK kredi borçlarının düzenlenmesi için kolları sıvadı. Bakan Kasapoğlu yaptığı son dakika açıklamasında KYK faizleri hakkında önemli ifadeler kullandı. Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada gençlerin mağdur edilmeyeceğini söyledi. 

"Hem kredi uygulaması, hem yurt alt yapısı çok iyi. Son 20 yılda sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya konuldu. Her gelişmeye göre yeni çalışmalar var. Süreçleri en güzel şekilde yönetiyoruz. Nasıl asgari ücrete, nasıl memur maaşları ile ilgili süreci yönettiysek aynı şekilde kredilerle ilgili gençlerimizin yanında olacağız. Ne Gençlerimizi mağdur ederiz ne de siyaset malzemesi etmeyiz. 

Gençlerimiz müsterih olsunlar, eser siyasetimizle onların yanındayız. Tüm imkanlarımızla onların yanındayız. Durmadan yorulmadan onların yanında olacağız. Onların umudunu yarınlara olan o güçlü ümitlerini birlikte büyüteceğiz. Karamsarlıkla onları istismar edenlere izin vermeyeceğiz. 

"BU FAİZ DEĞİL KANUN"

"351 sayılı Yurt Hizmetleri Kanunu var. Yurt içi Üretici fiyat endeksi bu işin kanununda yer alan bir konu. Bir faiz uygulaması değil ana muhalefet partisi liderinin ifadesiyle. Gençlerimizi hiçbir zaman mağdur etmedik. Hizmet anlayışımızda gençlerimiz de hiçbir mağduriyete feda edilemeyecek kadar önemli. Yurt içi Üretici fiyat endeksi ile alakalı konuları detaylıca çalıştık."

KABİNE SONRASI AÇIKLANACAK

Adımlarımızı atacağız, çalışmalarımız hazır Kabine toplantısının ardından cumhurbaşkanımız etraflıca bu konuyu kamuoyu ile paylaşacak."

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google