Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İETT Kadrolu Memur Personel Alımı Yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT'de görevlendirilmek üzere kadrolu memur alımı yapılacak. Yapılacak olan alıma ilişkin detaylar yazıda.

2022/05/08

İstanbul Büyükşehir Belediyesi  bünyesinde yer alan İETT'te kadrolu memur alımı yapılacak. İETT’ye Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 6. derece kadrolar için online başvurular alınacak. İETT başvuru ilanı, süreç ve tüm şartları isegir.net olarak bu haberimizde hazırladık.

İETT Memur Personel Alımı Genel Şartlar

GİH sınıfı 6. derece 3 Müfettiş Yardımcısı alımı başvurusu için adayların 657 sayılı DMK’daki genel şartlara haiz olması, 2020 ve 2021 KPSSP48 puan türünden en az 80 alması, 35 yaşını doldurmaması, askerlikle ilişiği olmaması, Müfettişlik mesleğini yerine getirmesini engelleyecek herhangi bir sağlık problemi olmaması, bu sınava daha önce iki defadan fazla katılmamış olması gibi şartlar yer almaktadır.

Kamu Personel Alımı Mezuniyetler

Adayların en az 4 yıllık üniversitelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile diğer lisans bölümlerinden YÖK tarafından denkliği kabul edilen üniversitelerden mezun olanlar başvurabilir.

İBB Memur Alımı Başvuru Süreci

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri İETT memur personel alımı için adaylar başvurularını önümüzdeki hafta başı itibarıyla yapabileceklerdir. Başvurular 9-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında olacak. Başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google