Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Bayramda Otoyollar Köprüler ve Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

Ramazan Bayramı'nın geliyor olmasıyla birlikte vatandaşlar bayramda körü, otoyol ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağını araştıyor.

2022/05/01

Ramazan Bayramı nedeniyle köprü, otoyol ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak konusu iken, konuya açıklık getiren haberimizi okuyucularımızla paylaşıyoruz. İşte detaylar;
Her bayramda olduğu gibi Ramazan Bayramı öncesinde de köprü ve otoyollar ücretsiz oldu. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyolların ücretsiz olacağı ilan edildi.

Cumartesi-perşembe günleri arasında Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan köprü ve otoyollar, pazartesi-çarşamba günleri arasında da Marmaray, Başkentray ve İzban ücretsiz olarak kullanılabilecek.
Köprü ve otoyolların ücretsiz olacağı tarih ve saatler şu şekilde olacak;

Buna göre 30 Nisan Cumartesi saat 00.00’dan (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) 5 Mayıs Perşembe günü saat 07.00’ye kadar (yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere) Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, kullanıcılara ücretsiz olacak.

2 Mayıs Pazartesi günü saat 00.00’dan başlayarak (Pazarı pazartesiye bağlayan gece), 4 Mayıs Çarşamba günü saat 24.00’e kadar İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray, İzmir’de İzban seferleri de ücretsiz olacak.

BAYRAMDA OTOBÜS, METRO, TRAMVAY, METROBÜS, VAPUR ÜCRETSİZ Mİ?

Ramazan Bayramı dolayısıyla Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki Toplu taşıma araçları, köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz olacak.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google