Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Ambulans Şoförü Alımı

2022/04/19

Ülkemizde sağlık hizmetlerinin ücretsiz olarak sağlanmasıyla beraber sağlık sektörüne yapılan yatırımların artmasıyla, gerek devlet gerekse özel kuruluşlarda bu sektöre olan personel ihtiyacı da arttı. Sağlık sektörü çok geniş bir alana sahip olup binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. Ambulans şoförlüğü de bu iş alanlarından bir tanesidir. Bu mesleği yapan kişilerin çok iyi araba kullanmalarının yanında hızlı ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

Ambulans Şoförü Nasıl Olunur?

Ülkemizde hastaneler  Sağlık bakanlığına bağlı devlet hastaneleri ve özel hastaneler olmak üzere 2 kola ayrılmaktadır.
Ambulans şoförü olmak isteyenler eğer sağlık bakanlığına bağlı devlet hastanelerinde çalışacaklarsa acil tıp teknikerliği yada acil yardım teknikerliği bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Eğer özel hastanelerde ambulans şoförü olmak istiyorsanız en az b sınıfı ehliyete sahip olmanız ve ilk yardım sertifikasına sahip olmanız gerekmektedir. Ambulans şoförü olabilmek için aşağıda linkini verdiğimiz sayfadan özel hastanelerin güncel iş ilanlarını takip edebilirsiniz.

Ambulans Şoförü Maaşları 2022

Ambulans Şoförü maaşı en düşük 4.250 TL, en yüksek 9.500 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Ambulans Şoförü ortalamasına göre Ambulans Şoförü maaşı yaklaşık 5.070 TL seviyelerindedir. Bu maaş bilgileri bağlayıcı değildir. Bazı firmalarda daha düşük veya daha da yüksek maaşlar teklif edilebilir.
Sizde bu mesleğin gerekliliklerine uygun olduğunuzu düşünüp, bu iş sahasında çalışmak istiyorsanız, İŞKUR'da yayınlanan ambulans şoförü iş ilanlarına başvuruda bulunabilirsiniz. İlanları görüntülemek için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google