Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

TÜVTÜRK İş Başvurusu 2022

Tüvtürk iş ilanları üzerinden yada özgeçmişinizi şirketin insan kaynaklarına göndererek iş başvurusu yapabilirsiniz.

2022/03/01

Tüm Türkiye üzerinden eleman alımı yapmaya devam eden TÜVTÜRK, ailesini büyütüyor. TÜVTÜRK iş başvurusu 2022 bilgileri ile kuruma ait iş ilanları bağlantısına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

TÜVTÜRK, ülkemizde araç muayenesinde yetkili tek kuruluş olarak faaliyet göstermektedir. Türkiye'nin her ilinde bulunan ve bünyesinde 3500'den fazla personel barındıran kuruluş, ihtiyaç doğrultusunda 2022 yılında personel alımı yapmaya devam ediyor. Personel alımları tüm Türkiye üzerinden yapılacak. Sizlerde otomotiv sektöründe araç muayenesi bölümünde çalışmak istiyorsanız, sitemiz üzerinden TÜVTÜRK iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. TÜVTÜRK iş başvurusu nasıl yapılır? Sorusunun cevabına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Tüvtürk personel alımı

TÜVTÜRK Personel Alımı

TÜVTÜRK personel alımı imkanlarından faydalanabilmek için kurumun ilgili kariyer sitelerinde yayınladığı iş ilanlarını kullanmanız gerekmektedir. Yayınlanan ilanlara göre Müşteri Kabul Görevlisi, Araç Muayene Teknisyeni, İstasyon Amiri, Denetçi gibi pozisyonlara personel alımı yapılacaktır. TÜVTÜRK iş ilanları ve açık pozisyonları listesini görüntülemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanmalısınız. Açılan sayfada TÜVTÜRK'e ait tüm açık pozisyonları ve bu pozisyonların bulunduğu illere ulaşabilirsiniz. Kendinize uygun olan ilana bu sayfa üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. İş başvurusu ve kurum hakkındaki görüşlerinizi sitemize yorum olarak yazabilirsiniz. TÜVTÜRK iş ilanları için tıklayın. 2. bir başvuru yöntemi olarak cv'lerinizi ik@tuvturk.com.tr'ye gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google