Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İŞKUR Mart Ayı Personel Alımları

İŞKUR mart ayı personel alımı ilanlarına göz atarak, kendinize uygun olan pozisyonlara iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

2022/03/21


İŞKUR'da yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Mart ayında Türkiye'nin 81 ilinde binlerce aktif ilanlara iş arayanlar başvurularını iletiyor. Yayınlanan ilanlar kapsamında ise 93 bin 575 personel alımı yapılacak.

93 BİN 575 PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden çok önemli ilanlar yayımlandı. Bu ilanlar kapsamında çeşitli personel alımları yapılıyor. İŞKUR’un kurumsal internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar ile KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı yapılacağı ve bu personel alımı sayısının 93 bin 575 olduğu bildirildi.

İŞKUR üzerinden yayımlanan her ilan için farklı özel şartlar bulunurken her ilanın başvuru süresi de farklılık gösterdiği belirtilerek yayımlanan ilanlara başvuru devam ederken adaylar e-Devlet şifreleri ile sisteme girerek İŞKUR üzerinden ilanlara başvuru işlemlerinin yapılabileceği ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapılarak ilanların ayrıntılarına ulaşılabilir. Bununla beraber sisteme giriş yapıldığında ilanlara başvuru da yapılabilir.

İŞKUR tarafından personel alımına ilişkin yapılan duyuruda bekçiden, hastane personeline, beden işçisinden sekretere kadar aklınıza gelebilecek pek çok meslek için alım yapılacağı belirtildi ve şartlar da ifade edildi. Ancak sadece genel şartlara haiz olmak yetmiyor. Adayların ilanlara göre belirlenen özel şartlara da haiz olması gerekmektedir.

ARANAN ŞARTLAR

Genel şartlar ise şöyle duyuruldu:

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

İlanları görüntülemek için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google