Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Adalet Bakanlığı 12 bin 933 Personel Alımı Duyurusu Geldi

Adalet Bakanlığı personel alımlarını bekleyenlere müjdeli haber Bakan Bekir Bozdağ'dan geldi. İşte alım yapılacak kadrolar ve detaylar...

2022/02/04

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan bakanlık bünyesindeki farklı kadrolara 12 bin 933 personel alımı müjdesi geldi. Bakan Bozdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında yasal izinler alındıktan sonra ilana çıkılacağını ifade etti. Bunun yanı sıra Bakan Bozdağ açıklamalarında personel alımı kadro dağılımını da belirtti.

Abdulhamit Gül’ün yerine Adalet Bakanlığı’na getirilen Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Bozdağ, 2022 yılında bakanlığa 12 bin 933 personel alınacağını duyurdu.


YAPILAN DUYURU

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi:

“Adalet Bakanlığı’na 2022 yılında 12.933 personel alımı yapılacaktır. Yasal izinler alındıktan sonra ilana çıkılacaktır. Alım sürecini hızlandırmak için konuyu bizzat takip ediyorum. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım.”


KADRO DAĞILIMI

Bakan Bozdağ, paylaşımında alım yapılacak personelin kadro dağılımını da belirtti ve bu doğrultuda kadro dağılımı şöyle oluyor:

Personel Genel Müdürlüğü’ne 6.683

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne 5.563

İcra İşleri Dairesi Başkanlığı’na 500

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na 187

BAKAN BOZDAĞ’IN PAYLAŞIMI

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google