Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Ziraat Bankası KPSS Şartsız Personel Alım Yapıyor

Ziraat Bankası KPSS şartsız çok sayıda personel alımı yapıyor. Alım yapılacak pozisyonlar ve detaylar yazıda.

2022/01/20

Ziraat Bankası, bünyesindeki açık pozisyonlara personel alımı yapmaya devam ediyor. Bankanın son yayınladığı ilanda başvuru yapacak adaylardan KPSS şartı aranmayacağı duyuruldu.
Ziraat Bankası bünyesine Müfettiş Yardımcısı ve Teknoloji Uzman Yardımcısı alacağını duyurdu. Alımlarda adayların bankanın kendi sınavına gireceği ve ek olarak KPSS puan şartının aranmayacağı belirtildiği duyuruldu. Başvuruda bulunacakların ise 1992 ve sonrasında doğması gerektiği de açıklandı.


Ziraat Bankası resmi web sayfası üzerinden yayımladığı personel alım duyurusunda, “Ziraat Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu’nda görev almak üzere 30 Müfettiş Yardımcısı, Ziraat Teknoloji A.Ş.’de görevlendirilmek üzere 100 Uzman Yardımcısı istihdam edilecektir” ifadesini kullandı.

Genel Hususlar

  • Sınav süreci yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır.
  • Çalışma ili İstanbul’dur.
  • Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 2 merkezde (Ankara ve İstanbul) 20 Şubat 2022 Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecektir.
  • Üniversite, gerekli hallerde adayların sınava gireceği yerleri önceden duyurmak kaydıyla değiştirebilecektir.
  • Mülakat süreci Bankamız tarafından yürütülecektir.

Adaylarda Aranan Şartlar

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  2. 01.01.1992 ve sonrası doğumlu olmak,
  3. Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı ve Ziraat Teknoloji Uzman Yardımcısı sınavları ortak yapılacaktır. Adaylar, İdari Alan veya Mühendislik Alanı (Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği, Altyapı ve Sistem/Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya İş Analisti/Endüstri-İşletme Mühendisliği) tercihi yapacak olup Mühendislik Alanından sınava girecek adaylar için çalışılacak şirket/unvan mülakat aşamasında belirlenecektir.
  4. Adaylardan aşağıdaki tabloda yer alan bölümlerden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurt dışı üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olanlar ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak şartı aranmaktadır.
İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google