Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İŞKUR'da 8387 Personel, İşçi, Memur Alımı Yapılıyor

İŞKUR'da kamu ve özel sektör kurumlarına ait farklı pozisyonlarda çok sayıda ilan yayınlandı. Yayınlanan ilanlara ilişkin detaylar haberimizde.

2022/01/16

İŞKUR'da farklı pozisyonlarda binlerce personel, işçi ve memur alımı yapılmaya devam ediliyor. KPSS puanı ile veya KPSS puanı olmaksızın kamuya 8387 kişilik boş kadro ile işçi, personel ve memur alımı yapılacak. İlgili ilanlara göre en az okuryazar olmak şartı ile alım yapılacaktır.

isegir.net ekibi olarak hazırladığımız bu haberimizde sizlere ilanlar hakkında detayları aktaracağız. Bu haberimizde Kurum dışı ilanlara ve kamuya memur alımı ilanlarına ulaşabilecek ve başvuru yapabileceksiniz.

İŞKUR Kamuya 7272 Memur Alımı Yapacak Kurumlar? Şartlar? Kurumlar Hangileri?

İŞKUR'da yayımlanmış olan Kamu memur alımı ilanlarına başvurular, Uzman yardımcısı, Asdep Personeli, Sosyal Çalışmacı, Fizyoteerapist, Cocuk Gelişimcisi, Diyetisyen, Öğretmen, Avukat, Sağlık Personeli, Hemşire, Büro Personeli, Yurt Yönetim Personeli, Zabıta Memuru, İtfaiye Eri, Koruma ve Güvenlik Görevlisi , Temizlik Personeli,

Spor Uzmanı, Gençlik Çalışanı, Psikolog, Sözleşmeli Bilişim Personeli, Müfettiş Yardımcısı, Veteriner, Mühendis, Avukat, İcra Müdür ve Müdür Yardımcısı, Tahsildar, Bilgisayar İşletmeni kadrolarında toplamda 7 bin 272 memur alımı yapılacağı açıklandı.

Memur Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Kamuya memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, 2020 veya 2021 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 60 veya 70 puan almış olmak gerekmektedir.

Öte yandan memur alımı başvuruları için 35 yaşından büyük olmamak, Daha önce görev yapılan kurum veya kuruluştan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacaktır.

Hangi Kuruma Memur Alımı Yapılacak?



İLANLARIN DETAYLARI BURADA: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kamu-memur-alim-ilanlari/

İŞKUR Kurum Dışı 1115 İşiçi ve Personel Alımı Yapılacak Kadrolar Hangileridir? Şarlar ve Kurumlar Hangileri?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan Kurum Dışı İşçi Personel Alımı ilanlarına göre alımlar,

Genel Bankacılık Meslek Elemanı, Tekniker, Veri Giriş Elemanı, Şoför, Destek Personeli, Öğretmen, Ergotrapist, Odyolog, Garson, Müfettiş Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Servis Görevlisi, Ofis Destek personeli, İşçi, Kasap, Açma Kapama Personeli,

Aşçı, Otopark Görevlisi, İş Güvenliği Uzmanı, Büro Elemanı, Mühendis, Aşçı Yardımcısı, Bakım Personeli, Satış Yöneticisi, Bilet Kontrol Görevlisi, Sosyal Yardım Memuru, Halkla ilişkiler Uzmanı, Teknisyen, Fırın Ustası, İş Makinası Operatörü, Psikolog, Kaldırım İşçisi, Enstrümancı, Veri Giriş kontrol işletmeni gibi kadrolarda 1115 kişilik boşluk ile alım yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İŞKUR ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya işçi alımı kapsamında adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamamış olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olamamak ve alım yapılacak meslekte eğitimini tamamlamış olmak" şartları aranacaktır.

Alım Yapacak Kamu Kurum ve Kuruluşları:


İLANLARIN DETAYLARI BURADA: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google