Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Tapu Kadastro 100 Güvenlik Görevlisi Alımı

Tapu Kadastro güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Şehirlere göre kontenjanları ve başvuru bilgilerini yazıda paylaştık.

2021/12/18

Tapu Kadastro Merkez ve Taşra Teşkilatı birimlerinde görevlendirmek üzere 100 Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/ B Maddesi uyarınca Sözleşmeli olarak yapılacak Güvenlik Görevlisi alımları için herhangi bir mülakat yapılmayacak. Sözlü ve Uygulamalı sınav yapılmadan KPSS B Grubu puanı esas alınarak yapılacak değerlendirme ile atama yapılacak.

Mezuniyete Göre Alım Yapılacak Şehirler Hangileri:
Resmi Gazetede gelen ilan ile Tapu Kadastro Güvenlik Görevlisi alımları Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda

Lise Mezunu ( Taşra Teşkilatı ) 30 Güvenlik Görevlisi Alınacak.
Ön Lisans Mezunu ( Merkez ve Taşra ) 40 Güvenlik Görevlisi Alınacak.
Lisans Mezunu ( Merkez teşkiları ) 30 Güvenlik Görevlisi Alınacak.

İşte Şehre Göre Dağılım:

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları Ne Olacak?

Genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel Olarak İse;

Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, En az lise mezunu olmak, Gece ve gündüz, iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak, Erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm’den kısa boylu olmamak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

KPSS Taban Puan Şartı Aranmıyor!

Tapu Kadastro 100 Güvenlik Görevlisi alımları için KPSS Şartı aranacak. Bu kapsamda Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Lisans mezunları için 2020 veya 2021 yılı KPSS puanı ele alınacak. Lise ve Ön Lisans için ise sadece 2020 yılı KPSS puanı kullanılacak.

Öte yandan adaylardan herhangi bir taban puan şartı aranmıyor. Alımların 4/B sözleşmeli pozisyonlara yapılması ile atamalar KPSS Puanı sırasına göre yapılacak. Bu kapsamda en yüksek puana sahip olan adaylar ASİL ve YEDEK olarak belirlenecektir.

Kapu Kadastro tarafından yayınlanan resmi duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google