Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

MetLife İş Başvuru Formu

Bireysel Emeklilik ve sigortacılık alanlarında finansal çözümler sunan MetLife, ihtiyaç doğrultusunda personel alımı yapıyor.

2021/09/01

 Türkiye'nin önemli sigorta ve bireysel emeklilik şirketlerinden bir tanesi olan MetLife Emeklilik, 150 yılı aşkın tecrübesiyle 40'tan fazla ülkede sigortacılık ve finans hizmeti sunmaktadır. DenizBank şubelerinin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanındaki acenteleriyle müşterilerine hizmet veren şirket, büyüme stratejileri doğrultusunda açık pozisyonları kapatmak için personel alımları yapıyor. Metlife iş başvurusu yapmak isteyen adayların ilgili kariyer sitelerinde yayınlanan ilanları takip etmeleri veya Metlife iş başvuru formu doldurarak şirkete doğrudan iş başvurularını iletmeleri gerekmektedir.

En önemli kaynağı insan olan şirket, işe alımlarını "doğru işe doğru insan" felsefesiyle gerçekleştirmektedir. Tüm işe alım süreci MetLife İnsan Kaynakları Departmanı tarafından yönetilmektedir. 300'ün üzerinde çalışana sahip olan şirket, uygun niteliklere sahip yeni çalışma arkadaşlarını yayınladığı ilanlar ve iş başvuru formu dolduran adaylar üzerinden gerçekleştirmektedir.


MetLife Personel Alımı

MetLife ailesine katılmak isteyen kişiler şirkete doğrudan iş başvurusu yapabilmeleri için iş başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. 

Metlife iş başvuru formu için tıklayın

Açılan sayfada kişisel bilgilerinizin yanında iş tecrübeleriniz, eğitim bilgileriniz ve referanslarınız gibi alanları doldurarak "Başvur" butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google