Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Etstur İş Başvurusu

Güncel Etstur iş ilanları üzerinden şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Etstur personel alımı hakkındaki tüm detaylar yazıda.

2021/09/20

Ülkemizin en önemli turizm şirketlerinden bir tanesi olan Etstur, kurulduğu günden bu yana hızlı bir büyüme ivmesi yakalamış olup ülkemiz için stratejik öneme sahip turizm sektörünün canlandırması açısından önemli bir yere sahiptir. Şirket, her geçen yıl üzerine koyarak büyümesini sürdürebilmek ve müşterilerine kaliteli bir hizmet vermek için bazı uygun iş pozisyonlarına personel alımı yapmaya devam ediyor.

Siz de turizm sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette kariyer hedefliyorsanız, sitemiz üzerinden Etstur iş başvurusu yapabilirsiniz. Etstur personel alımı imkanlarından faydalanmak istiyorsanız, şirkete ait iş ilanlarını içeren bağlantıya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

ETS Tur Personel Alımı

Etstur, bünyesindeki açık pozisyonlar için Etstur iş ilanları yayınlamaktadır. Bu ilanlara internet üzerinden başvurulabilmektedir. 2022 yılında personel alımı yapmaya devam eden Etstur'a ait güncel iş ilanları ve açık pozisyonları listesine ulaşmak için tıklayın.

Firmanın iş ilanları sayfasında kendinize uygun olan bir ilana iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Fakat Başvuruda bulunmadan önce o pozisyon için gerekli olan yetkinlikleri taşıyıp taşımadığınızı göz önünde bulundurarak iş başvurusu yapmanızı tavsiye ederiz.

Etstur İşe alım süreci minimum 2 aşamalı mülakat sistemi ile gerçekleştirilmekle olup, belirli pozisyonlar için yazılı veya sözlü test uygulamaları yapılabilmektedir.

Mülakat sonucu olumlu bulunan adaylara görev teklifi yapılmaktadır. Herhangi bir pozisyonda değerlendirilemeyen adaylara e-posta yolu ile bilgilendirilme yapılmaktadır. Tüm işe alım süreci Etstur insan kaynakları bölümü tarafından yönetilmektedir. Pozisyona uygun olduğu düşünülen adaylarla sonraki süreçler için irtibata geçilmektedir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google