Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Decathlon Personel Alımı

Güncel Decathlon açık pozisyonlarını görüntüleyerek, kendinize uygun pozisyonlara iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

2021/09/06

Hızla büyüyen bir marka olan Decathlon, yeni takım arkadaşları arıyor. Sizde mağazacılık alanında bir kariyer hedefliyorsanız, Decathlon iş ilanları üzerinden şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Decathlon, 60'dan fazla spor dalının bulunduğu, 6000'den fazla ürün yelpazesine sahip, çağımızın spor ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet veren bir spor mağazasıdır. 4 yıl gibi bir kısa sürede mağaza sayısını ülkemizde 9'a kadar çıkartmıştır. Decathlon'da profesyonel sporculardan amatör sporculara kadar herkes için ürün mevcut. Müşteri memnuniyetini her şeyden önde tutmaktadır. Müşterilerine doğru yönlendirme yapabilmek için uzman personellere ihtiyaç duymaktadır. Her geçen gün global ve yerel çapta bilinirliği artan şirketin bu bağlamda personel ihtiyacı da artmaktadır. Sizde mağazacılık alanında bir kariyer hedefliyorsanız, sitemiz üzerinden Decathlon iş başvurusu yapabilirsiniz. Kurumun yayınladığı ilanlara göre açık olan pozisyonlar: Satış danışmanı, teknisyen, departman müdürü ve kasiyer olarak belirtilmiştir.

Decathlon İş Başvurusu

Şirket bünyesine personel alımı ve çalışanların mesleki ve kişisel gelişimi için düzenlenen eğitimler, Decathlon insan kaynakları tarafından yürütülmektedir. Şirketin personel alımlarından faydalanmak için iş başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Decathlon, işe alımlarını kariyer sitelerinde veya kendi sitesi üzerindeki işe alım sayfasındaki iş ilanları yoluyla yapmaktadır. 
Güncel Decathlon iş ilanları sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google