Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asgari Ücret Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşçilerle Buluşma” programında ekonomi ve asgari ücret hakkında açıklamalarda bulundu.

2021/09/14

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün katıldığı “İşçilerle Buluşma” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamalarının detaylarını haberimizde paylaşıyoruz.

Programda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin istihdam sayısının 9,5 milyon arttırıldığını belirterek çalışanların gelir seviyelerinin yükseltildiğini vurguladı.


ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Bununla birlikte sözlerine asgari ücreti de ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan milli gelirin TL olarak yaklaşık 11 kat yükseldiğini ve bunun somut örneklerinden birinin asgari ücretin 16 kata yakın arttırılmış olmasını gösterdi.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin potansiyeline, milletimizin çalışkanlığına güvenerek çıtayı sürekli daha yükseğe çıkarıyoruz. Türkiye’nin istihdam sayısını 9,5 milyon artırırken, çalışanların gelir seviyesini katbekat yükselttik.

Milli gelirimiz TL olarak yaklaşık 11 kat yükselirken, asgari ücretin 16 kata yakın artması bunun en somut örneklerinden biri.


“HEDEFİMİZE SIKI SIKIYA BAĞLIYIZ”

Biz hep ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetlerle insanımızın hayat kalitesini, gelirlerini yükselterek de refah seviyesini de artırmak için mücadele ettik.

Milletimizle ilan ettiğimiz 2023 hedeflerimizle, Türkiye’yi her alanda olduğu gibi çalışanlarımızın gelir seviyeleri konusunda da en üst seviyeye çıkarmayı planladık.

Son yıllarda ardı ardına yaşadığımız darbe girişimleri, ekonomik saldırılar, salgın ve afetler sebebiyle biraz gecikme yaşasak da bu hedefimize sıkı sıkıya bağlıyız.”

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google