Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Ankara Kulislerinden Bilgi Sızdı: Jandarma Bekçi Alımı İçin Tarih Belli Oldu!

Bekçi alımlarını bekleyen adaylar için Ankara kulislerinden sızan bilgilere Jandarma bekçi alımı tarihiyle ilgili özel haberi sizlerle paylaşıyoruz.

2021/09/30

Bekçi alımlarını bekleyen binlerce aday, alımların ne zaman yapılacağını merak ederken, Jandarmaya bekçi alımı için Ankara kulislerinden bazı bilgiler sızdı. Bekçi olmak isteyen adaylar için tüm detayları haberimizde paylaşıyoruz.


JANDARMA BEKÇİ ALIMI BEKLENİYOR

Jandarma Bekçi alımı için çeşitli araştırmalar yapılıyor. Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 10 bin kişilik bekçi alımı yapılması heyecanla bekleniyor. 2021 yılında yapılması planlanan bekçi alımının Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde yapılması bekleniyor.


KULİS İDDİALARI VE MAAŞ DETAYLARI

Türkiye genelinde 10 bin bekçi alımı yapılması bekleniyor. Ankara kulislerinden gelen bilgilere göre Jandarma Genel Komutanlığı bekçi alımı duyurusunun Ekim ayında yayımlanması beklenmektedir. Türkiye’de bazı bölgelerde görev alacak olan personellere ilkokul mezunu olanlar 5 bin 008 TL, lise mezunu olanlar 5 bin 186 TL, üniversite mezunu olanlar ise 5 bin 421 TL maaşla çalışacağı bildirildi.


GELİŞMELERDEN HABERDAR OLUN

Bekçi alımı duyurusu geldiğinde veya ilan yayımlandığında ilan hakkında tüm detayları isegir.net'te paylaşacağız. Bekçi alımlarından haberdar olmak için TIKLAYIN

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google