Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Medical Park İş Başvurusu

2021/08/26

Sağlık sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren kurum, yayınladığı Medical Park iş ilanları ile bünyesine personel alımı yapmaktadır. Medical Park iş başvurusu bağlantısına yazıdan ulaşabilirsiniz.

Herkes için sağlık anlayışıyla ülkemizin bir çok noktasında birinci sınıf kalitedeki hastanelerinde sağlık hizmeti veren Medical Park, 11.000'den fazla çalışanıyla birlikte çok büyük bir aileye sahip. Söz konusu kurumun, Türkiye'nin 17 ilinde 29 hastanesi bulunmaktadır. Medical Park, kurulduğu günden bu yana çalışanlarının ve ailelerinin sağlık güvencesi olmayı da hedefliyor. "Ailemize Özel Sağlık Sigortası" adlı bir uygulaması bulunmaktadır. Bu uygulamaya göre; personeller ve aileleri doğuştan gelen hastalıklar dahil olmak üzere yatarak ve ayakta tedavilerin yanı sıra evde bakımdan doğuma ve ambulans hizmetlerine kadar tüm sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilme hakkına sahiptir.

Sizlerde Medical Park bünyesinde çalışmak istiyorsanız, Sitemiz üzerinden yayınladığımız bağlantıyı kullanarak Medical Park iş başvurusu yapabilirsiniz. İş başvurusu yapabilmeniz için kullanacağınız iş ilanları bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Medical Park bünyesindeki açık pozisyonları kapatmak için iş ilanları yayınlamaktadır. Medical Park insan kaynakları tarafından yayınlanan iş ilanlarına yapılan başvurular bir havuzda toplanarak, insan kaynaklarının değerlendirilmesinden geçmektedir. Şirkete ait iş başvuru formuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google