Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kamu ve Özele 3500 TL Maaşla 2000 Güvenlik Görevlisi Alınıyor

Özel sektör ve kamu kurumlarına 3500 TL maaşla 2000 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Yayınlanan ilanlara ilişkin detaylar ve şartlar burada.

2021/06/26

Normalleşmeye geçişle birlikte istihdam seferberliği başladı. İş arayan kişilerin en çok başvurduğu ilanlardan olan güvenlik görevlisi alımlarında son dönemlerde ciddi bir artış mevcut. 2021 yılı Haziran sonu ile yayımlanan Güvenlik Görevlisi alımları için yeni ilanlar yayımlanarak adaylarla paylaşıldı. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere Güvenlik Görevlisi alımı hakkında detayları aktaracağız.

KAMU VE ÖZELE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAK!

Kamu kurumları ve kuruluşları bünyelerindeki eksikliği giderebilmek için ve güvenlik sağlayıcı için yayımladıkları ilanlara göre 2000 kişilik boş kadro ile Güvenlik Görevlisi alımı yağacaklarını bildirdiler. Bu sayede KPSS Puanına sahip olan adaylar kamu ilanlarını, KPSS Puanı olmayan adaylar Özel'i tercih ediyor. Her iki alanda da güvenlik görevlisi alımı yapılmakta olup, özel ve kamu ilanları şöyle:

Özele Güvenlik Görevlisi Alımları:

Özel şirketler bünyelerindeki eksikliği tamamlamak için farklı alanlarda Güvenlik Görevlisi alımı yapacaklarını bildirdiler. Bu kapsamda alımlar Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yönetilmekte olup Özele toplamda 808 kişilik boşluk ile alım yapılacak. Alım yapılacak alanlar, Hastane Eğitim kurumları gibi kuruluşlar alım yapıyor. İşte dağılım:

Güvenlik Amiri/Sorumlusu 11
Güvenlik Görevlisi 643
Güvenlik Görevlisi (Eğitim Kurumları) 10
Güvenlik Görevlisi (Hastane) 3
Güvenlik Görevlisi (Silahlı) 73
Güvenlik Görevlisi (Silahsız) 68

Kamuya Güvenlik Görevlisi Alımı:

Kamuya Güvenlik Görevlisi alımı için geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığına bağlı olan Göç İdaresi genel Müdürlüğü ilan yayımladı. Toplamda 1215 kişilik kadro ile Güvenlik görevlisi alımı yapılacak olup Lise, Ön Lisans ve Lisan mezunu alım yapılacaktır. Alımlar ise, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Erzurum, İstanbul, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Niğde ve Iğdır illerinde alım yapılacak. Mezuniyete göre dağılım ise;

Lise mezunu 611,
Ön Lisans mezunu 302,
Lisans mezunu 302,

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

Kamu ve özele Güvenlik görevlisi alımları için adaylardan temel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi şartlar aranacak. Özel Olarak ise,

- En az lise olmak üzere Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak.

- Erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm’den kısa boylu olmamak. Ayrıca Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak

- Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

- Ülkenin her yerinde 24 saat esasına göre vardiyalı ve/veya dış mekânda çalışmasına ve seyahat etmesine engel bir durumunun olmamak gereklidir.

- 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde sayılan şartlara haiz olmak,

Şartları aranacak. Ayrıca Kamu ilanına başvuru yapmak isteyen adayların yukarıda da belirttiğimiz gibi KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir. Buna göre 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSp93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Özele yapılacak başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacaktır. Kamuya Başvuru için ise İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi genel Müdürlüğü resmi İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak direk başvuru ekranlarına ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google