Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İŞKUR Duyurdu: 5 Saat Çalışarak Günde 108 TL Kazanabilirsiniz

İŞKUR istihdamı arttırmaya yönelik uygulamaları faaliyete geçirmeye devam ediyor. İş başı eğitimleriyle 5 saat çalışarak günde 108 TL kazanabilirsiniz

2021/06/07

İŞKUR, yayınladığı yeni iş ilanları ve  istihdamı arttırmaya yönelik faaliyete geçirdiği yeni projeleri ile herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Gelen son bilgiye göre günde sadece 5 saat kazanarak, günlük 108 TL kazanılabilecek yeni projenin detayları açıklandı. İşsiz olan vatandaşların yararlanabileceği bu proje kapsamında İşbaşı eğitim programı ile hem vatandaşlara iş öğretiliyor hem de günlük olarak ödeme yapılıyor.

Günlük olarak en az 5 en fazla ise 8 saat çalışarak 108 TL kazanmak mümkün. Düzenli olarak programlara katılanlara günlük 108,68 TL ödeme yapılıyor.

İŞ ARAYANLARA GÜZEL HABER

İş arayan vatandaşları sevindiren haber İŞKUR’dan geldi. İŞKUR destek projesi kapsamında işsiz vatandaşların hem meslek edinebilmesi hem de bu süreç içerisinde para kazandırılması amaçlanıyor. Bu sebeple uygulanan İşbaşı eğitim programları ile çok sayıda kişi iş sahibi olabiliyor.

ÖDEMELER NE KADAR YAPILIYOR?

Ödemeler kişilerin statüsüne göre değişkenlik gösteriyor. İş arayan vatandaşlar için günlük 108,68 TL, öğrenciler için 81,51 TL, işsizlik ödeneği alanlar için ise günlük 54,34 TL ödeme yapılıyor. Peki, İşbaşı eğitim programına katılma şartları neler?

BAŞVURU ŞARTLARI

İşbaşı eğitim programına katılma şartları İŞKUR tarafından şu şekilde açıklandı:
  • Kuruma kayıtlı işsiz olmak,
  • 15 yaşını tamamlamış olmak,
  • İşverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmamak,
  • Emekli olmamak,
  • Programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmamak,
  • Program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olmak,
  • İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmak,
Aynı zamanda projeye katılan kadınların bakmakla yükümlük oldukları 2 – 5 yaş arası çocukları için aylık 400 TL bakım desteği veriliyor.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google