Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Köfteci Yusuf İş Başvuru Formu

Köfteci Yusuf yeni çalışma arkadaşları arıyor. Köfteci Yusuf iş başvuru formu ile şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

2021/05/22

İlk olarak Bursa'da kurulan Köfteci Yusuf, her geçen yıl büyüyerek çevre illerde yeni şubeler de açmaya başladı. 20 yılı aşkın süredir gıda ve restoran sektöründe faaliyet gösteren kuruluş, 181 şubede hizmet vermektedir. Türkiye'nin en güvenilir restoranı unvanına sahip olan şirket, binlerce kişiye istihdam sağlayıp, açılan yeni şubelerle birlikte bu sayıyı her geçen gün arttırmaktadır.

Bünyesinde bulunan açık pozisyonları, iş başvuru formu dolduran adaylar ile kapatan şirket, tüm çalışanlarına servis ve yemek kartı (Ticket, Multinet, Sodexo vb.) imkanları sağlamaktadır. Köfteci Yusuf'un pandemi kısıtlamaları dışında normal zamanlarda çalışma saatleri şu şekilde;

Çalışma Şekli ve Saatleri:
Hafta içi Çalışma Şekli: 08.00 - 00.30
Hafta sonu Çalışma Saatleri (Cumartesi): 08.00 - 00.30
Hafta sonu Çalışma Saatleri (Pazar): 08.00 - 00.30

Tüm şubelerde servis imkanı vardır. Vardiyalı sistem ile çalışılmaktadır.
 


Köfteci Yusuf Personel Alımı

Sizde Köfteci Yusuf'ta çalışmak istiyorsanız, iş başvurunuzu ilgili kariyer sitesinden yapabilirsiniz. Garson, komi, kasap, kasiyer, sevkiyat elemanı, idari işler, temizlik görevlisi, paketleme sorumlusu, muhasebe gibi pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz. 
Şirkete doğrudan başvuru yapmak için Köfteci Yusuf iş başvuru formu doldurmanız gerekmektedir.

Başvuru formu için tıklayın. 

Başvuru formunda kişisel ve mesleki tecrübe bilgilerinizi doldurarak, formu gönderin.
Başvurunuz, Köfteci Yusuf insan kaynakları tarafından değerlendirilip, onaylandığı takdirde formda belirtmiş olduğunuz iletişim adreslerinden sizinle irtibata geçilecektir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google