Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İŞKUR ile Türkiye Geneli 501 Paketleme İşçisi Alınacak

İŞKUR üzerinden Türkiye geneli 501 paketleme işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. İlanlara ilişkin detaylar ve başvuru bilgileri yazımızda.

2021/05/14

İŞKUR, bünyesinde yayınladığı iş ilanları ile iş arayan kişilere istihdam yaratmaya devam ediyor. Yayımlanan son personel alım ilanlarına göre Türkiye geneli çeşitli illere toplam da 501 paketleme işçisi alınacak. Başvurular internetten yapılabilecek. Peki, paketleme işçisi başvuru şartları neler?

KPSS şartsız paketleme işçisi iş ilanları için İŞKUR personel alım ilanları sayfasını sürekli olarak güncellemeye devam ediyor. En az ilkokul mezunu adayların başvuruda bulunabileceği paketleme işçisi iş ilanlarına başvurmak için adayların belirtilen şartları taşıması gerekiyor.

ÇEŞİTLİ İLLERE ALIM YAPILACAK

Paketleme işçisi çeşitli iller için yayımlandı. Türkiye genelinde ortalama 500 kişinin alınacağı paketleme işçisi iş ilanları için adayların hem genel hem de bazı özel şartları taşıması gerekiyor. Genel başvuru şartları şu şekilde..

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.
  • En az ilköğretim mezunu olmak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.
  • Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

İLANLARI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google