Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

2 Milyon Haneye 1100 TL Pandemi Yardımı Ödemeleri Başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2 milyonu aşkın haneye yapılacak olan 1100 TL pandemi yardım ödemeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

2021/05/07

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, pandemi yardımı ödemelerinin başladığını, Ramazan Bayramına kadar ödemelerin tamamlanacağını belirtirken, e-Devlet'te banka hesabı bulunan ya da PTT kart kullanan hanelerin 1100 TL ödemelerinin hesaplarına aktarıldığı, evlere de ödemelerin bayram sonuna kadar ulaşacağını söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Yanık,"Ramazan Bayramı’na kadar Vefa Sosyal Destek Gruplarımız 820 bini aşkın ihtiyaç sahibi haneye destek ödemelerini konutlarında ulaştıracak. Böylece Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı kapsamında toplamda 2 milyonun üzerinde haneye destek vermiş olacağız." dedi.

Tam kapanma sosyal yardım programından daha önceki fazlardan faydalanan kişiler faydalanabiliyor. İlgili yardımdan faydalanıp faydalanamayacağını öğrenmek isteyen vatandaşlar bakanlığın resmi sayfası üzerinden ya da e-Devlet üzerinden sosyal yardım sorgulama başlıklı bölümlerden kontrol yapabiliyor.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google