Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

1100 TL Pandemi Yardımı Sorgulama Ekranı

1100 TL pandemi yardımı almaya hak kazanıp kazanmadığınızı sorgulama ekranı üzerinden öğrenebilirsiniz. Sorgulama ekranının bağlantısı haberimizde...

2021/05/21

Milyonlarca vatandaş 1100 TL'lik pandemi yardımına başvuru yaptı. Peki başvuru yapan kişiler başvurularının son durumunu nasıl sorgulayacaklar? 1100 TL'lik nakdi yardıma hak kazanıp kazanmadığınızı öğrenebileceğiniz sorgulama ekranını paylaşıyoruz.

1100 TL YARDIM SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

Yardım başvurusu sorgulaması e-Devlet üzerinden gerçekleştiriliyor.

SOSYAL YARDIM BİLGİLERİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

1100 TL SOSYAL YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vatandaşlar 1100 TL pandemi destek başvurusu hakkındaki detayları merak edip araştırmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili olarak "İhtiyaç sahibi hanelere 1000 lira verilen nakdi yardımı 1100 liraya çıkartarak yeniden başlatıyoruz."ifadelerini kullanmıştı.

Pandemi yardım ödemeleri, daha önce e-devlet başvurularında banka hesap bilgisi bulunan vatandaşların banka hesaplarına yatırılırken, banka hesap bilgisi bulunmayanların ise PTT kartlarına yatırılacak.

1100 TL pandemi sosyal yardım parası sonuçlarını sorgulamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayıp e-Devlet hesabınıza giriş yapın: https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu?basvuru=formu/

Giriş yaptıktan sonra arama butonu kısmından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" bölümüne gelin ve sorgulamak için sayfada bulunan butona tıklayın.

Pandemi sosyal destek başvurusu için T.C Kimlik Numarınızın son hanesine göre;

"0 - Pazartesi

2 - Salı

4 - Çarşamba

6 - Perşembe

8 - Cuma"

Günlerinde başvurularınızı yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günlerinde ise herhangi bir sınırlama olmadan, herkes başvuruda bulunabiliyor. Başvuru durumu ve süreçleri, e-devlet üzerinden takip edilebilecek. Değerlendirmeler kişi bazlı değil, hane bazlı olarak yapılacak. Aynı haneden birden fazla farklı başvuru yapılması durumunda, tek bir başvuru şeklinde değerlendirilecek.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google