Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Ziraat Bankası KPSS Şartsız 230 Personel Alımı Yapıyor

Ziraat Bankası 230 personel alımı başvuruları devam ediyor. Başvuracak olan adaylardan KPSS şartı aranmayacak. Başvuru bilgileri ve detaylar yazıda.

2021/03/14

Türkiye'nin em köklü bankalarından olan Ziraat Bankası, bünyesinde bulunan açık pozisyonları kapatmak için KPSS şartsız 230 personel alımı yapıyor. 

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası tarafından yayımlanan ilanlara başvuru işlemleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan duyurularda,  kurumun çeşitli unvanlarda toplam 230 personel alacağı belirtilmiş, ilgili alım için gerçekleştirilecek sınava başvuruların Anadolu Üniversitesi'nin online sınav başvuru sistemi üzerinden gerçekleşeceği kaydedilmişti.

HANGİ UNVANLARDA ALIM YAPILACAK?

Ziraat Teknoloji Uzman Yardımcısı, Ziraat Katılım Uzman Yardımcısı, Uzman yardımcısı ve müfettiş yardımcısı unvanlarında gerçekleşecek alım için başvuru yapmak isteyen adayların unvanlara göre belirlenen genel şartların yanı sıra özel şartları da dikkatle incelemesi gerektiği kaydedildi. Başvuru işlemleri 26 Mart Cuma günü saat 23.59'a kadar sürecek. Sınavlar yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşama şeklinde gerçekleşecek, adaylar İstanbul'da istihdam edilecek.

SINAVLAR NEREDE YAPILACAK?

Yazılı sınavlar Anadolu Üniversitesi'nce Ankara ve İstanbul'da yapılacak. Sınav ücreti ve diğer ayrıntılara kurumun resmi sayfasından erişim sağlanabiliyor.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google