Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Sayısı Açıklandı

Sağlık Bakanlığı'nın 2021 yılı içerisinde yapmayı planladığı personel alımı sayısı açıklandı. Açıklamada 30 bin personel alımı yapılacağı duyuruldu.

2021/02/04

Sağlık Bakanlığı, 2021 yılı içerisinde bünyesinde bulunan açık pozisyonları kapatmak için 30 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Konuya ilişkin Sağlık Profesyonelleri Platformu Başkanı Aras Ali Altıntaş,  Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin AYDIN ile bir görüşme gerçekleştirdiğini duyurdu. SPPP'yi temsilen gerçekleştirilen görüşmede sağlık bakanlığı personel alımı meselesine değinilirken personellerin özlük hakları ile ilgili de görüşme yapıldığı aktarıldı.

İLK GÜNDEM: 4/B'LİLER

Görüşmelere 4b'li personeller ile ilgili çalışmaların konuşulduğu ve bu personeller için bir çalışma başlatıldığına yer verildi. Çalışmanın kadro mu yoksa 3+1 şeklinde mi olacağı henüz net değil.

ATAMADA ADİL DAĞILIM

Görüşmede sağlık personeli alımında adil bir dağılım olması konusu da gündeme geldi. Meslek tanımları içeriklerinin düzenlenmesi ve bununla birlikte atamalarda adil şekilde dağılım yapılması istendi.

30 BİN PERSONEL ALIMI

Görüşmede Sağlık Bakanlığı'nın 2021 yılında 30 bin personel alımı için çalışma başlattığı aktarıldı. Şimdilik planlamanın bu şekilde yapıldığı, sürece göre bu sayının artırılabileceği bildirildi. İlan yayınlandığında haberdar olmak için TIKLAYIN

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google