Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

2021'de Hangi Kehanetler Gerçek Olacak? İşte Baba Vanga'nın Kehanetleri

2020 yılında koronavirüs kehanetini bilen Baba Vanga'nın 2021 yılı kehanetleri açıklandı. Baba Vanga'ya göre 2021 yılında bizi neler bekliyor?

2021/01/02

Kendisinin, paranormal yeteneklere sahip olduğu iddia edilen Baba Vanga'ya göre 2020 yılında meydana gelen Koronavirüs salgınını bilmişti ve pandeminin tüm dünyada etkisini göstereceğini, yayılacağını belirtmişti. Peki muhtemelen 2021 yılında bizleri bekleyen tehdit nedir, Baba Vanga'nın 2021 yılı kehaneti nedir, 2021 yılında ne gibi tehlike ile insanlık karşı karşıya kalacak.

2021 Baba Vanga Kehaneti

2021 yılında Baba Vanga kehanetine göre dünyanın yörüngesinin kayacağı belirtilmektedir. Peki dünyanın yörüngesi kayarsa ne gibi tehlikeler ile karşı karşıya kalabilir? Dünyanın yörüngesinin kayması ne demek?

Dünya, Samanyolu Galaksisinde bulunan Güneş Sistemindeki bir gezegendir. Dünyanın yörüngesi Güneş Yıldızı etrafında elips şekilde 365 günde bir tam tur atacak şekildedir. Bu sayede mevsimler ve iklim olayları meydana gelmektedir. Eğer yörünge kayarsa günün uzaması, iklimlerde değişikliklerin meydana gelmesi, mevsimlerde gecikmeler gibi olaylar meydana gelebilir. Kehanette sadece yörünge kayacak yazısı bulunuyor. Detayı açılmadığı için astronomlar sadece bu şekilde yorum yapabilmektedir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google