Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Yüksek Maaşlı Makam Şoförü İş İlanları

Yüksek maaşla makam şoförü olmak istiyorsanız, sitemiz üzerinden makam şoförlüğü iş ilanlarına başvuruda bulunabilirsiniz.

2020/11/13

makam şoförü
Türkiye’nin birçok bölgesinde gerek özel, gerekse kamu kuruluşlarında şoför alımları yapılmaktadır. Özellikle alımlar konusunda titiz davranan firmalar daha çok tecrübe sahibi kişileri aramaktadır. Makam şoförü olacak olan kişilerden aktif olarak iyi araç kullanmaları ve iyi iletişim becerilerine sahip olmaları beklenmektedir. Makam şoförlüğü için ilgili kariyer sitelerinde çok fazla ilan bulunmaktadır. Bu ilanların her biri için adaylardan istenilen şartlar farklıdır. Bazı ilanlarda şoför olarak kişilerden yabancı dil bile istenmektedir. Fakat makam şoförleri için yabancı dil istenmesi istisnai bir durumdur. Genel olarak adaylardan istenilen yetkinlikler şunlardır:
  1. Aktif olarak iyi araç kullanabilmek,
  2. İletişim becerisi yüksek,
  3. En az 5 yıllık ehliyet sahibi olmak,
  4. Tahsis edilen aracı trafik kurallarına uygun olarak kullanmak,
  5. Bağlı bulunduğu yönetici tarafından bildirilen tüm görev ve sorumlulukları zamanında yerine getirmek

Durumuna göre çalışanlarına yüksek maaşta veren kurumlar eğer memnun kalırlarsa uzun yıl bu kişilerle çalışmak istemektedirler.

Sizlerde makam şoförü olarak çalışmak istiyorsanız, bu pozisyon için yayınlanmış olan iş ilanlarından iş başvurusu yapabilirsiniz. Makam şoförü iş ilanları listesi için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google