Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İçişleri Bakanlığı'ndan Yeni Genelge! Tüm Türkiye'de Yarın Başlıyor

İçişleri Bakanlığı 81 ilde geçerli olmak üzere, koronavirüs denetimlerinin sahada daha da etkin olabilmesi için yeni koronavirüs genelgesi yayınladı.

2020/11/05

Koronavirüste artan vakalar sonrası dünya genelinde 2. dalga paniği yaşanırken, ülkeler yeniden çeşitli kısıtlama önlemleri alarak virüsü kontrol etmeye başladılar. Bu bağlamda İçişleri Bakanlığı virüsle daha etkin mücadele için yeni bir genelge yayınlandı. İlgili genelge kapsamında cadde, bulvar, sokaklarda bulunan görevli sayısının artırılacağı, denetimlere zabıta ekiplerinin tamamının katılabileceği, şehirler arası ve şehir içi toplu ulaşım araçlarının yanı sıra ticari taksilerin tek tek durdurularak korona denetimlerine uyulup uyulmadığına bakılacak.
Bu arada 5 Kasım koronavirüs tablosu yayımlandı. Sağlık Bakanı Koca da koronavirüs tablosuna ilişkin, "Bugün tespit edilen 2.311 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız dünden 100 fazla. Bu artışa engel olmak zorundayız. Hastalığa yakalanmayı göze alacak kadar mecbur olmadıkça temas ve hareketlilikten uzak durun. Hijyene önem verin. Maske kullanın. http://covid19.saglik.gov.tr" değerlendirmesinde bulundu.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google