Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Nusr-Et İş Başvurusu

Nusr-Et, bünyesinde bulunan açık pozisyonlarına personel alımı yapıyor. Nusret iş başvurusu için gerekli olan bilgilere yazıdan ulaşabilirsiniz.

2020/10/20

Nusret Gökçe tarafından 2010 yılında kurulan Nusr-Et, kısa zamanda büyüyerek dünya çapında ünlü bir restorant olmayı başardı. Etiler, Ankara, Palmarina Bodrum, D-Hotel Maris, Nişantaşı, Bebek ve son olarak Duabi'de şube açan Nusret, müşterilerine sunduğu eşsiz lezzetlerle, kısa sürede hizmet verdiği sektörün en önemli kuruluşu olmayı başardı. Nusret, şirket ve çalışanlarının müşteri memnuniyetine verdikleri önem ile kaliteden ödün verilmeden yoluna büyüyerek devam etmektedir. Sizlerde hızla büyüyen ve her geçen gün popülerliği artan restoranda çalışmak istiyorsanız, firmaya ait iletişim bilgileri ve internet üzerinden iş başvuru linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Türkiye'de Steakhouse kültürünü oturtan Nusret, et severler için eşsiz lezzetler sunuyor. Her geçen yıl şube sayısını arttıran Nusret, yeni açılan şubelerine personel alımı yaparak, ülke istihdamına da katkı sağlıyor. Et hakkında bilgi ve donanıma sahip, müşteri memnuniyeti odaklı, iletişim becerileri yüksek personeller çalışmaktadır. Sizlerde bu ailenin bir parçası olmak istiyorsanız, Nusret et iş başvurusu için kullanabileceğiniz iletişim bilgileri ve iş başvuru linki aşağıdadır.

Nusret Et İş Başvurusu

Nusr-Et ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, özgeçmişlerinizi aşağıda yer alan e-mail adreslerine göndererek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

BAE ve Katar için: careers@nusr-et.ae
Türkiye ve Avrupa için: yetenek@nusr-et.com.tr
ABD için: career@nusr-etus.com
İngiltere için: talent@nusret.uk

Genel Nitelikler

  • Yiyecek ve içecek alanında kariyer hedefi olan
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren
  • Kişisel temizliğine ve görünümüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, dinamik
  • Ekip çalışmasına yatkın
  • Yoğun iş temposuna, vardiya sistemine ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek
Nusr-Et kariyer sayfası: https://www.nusr-et.com.tr/kariyer/

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google