Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kamuya 110.000 Personel Alınacak! Alım Yapılacak Kadrolar Belli Oldu

2021 yılı bütçe görüşmelerinde edinilen bilgilere göre kamuya çeşitli pozisyonlarda 100-110 bin personel alımı yapılacak. İşte alım yapılacak kadrolar

2020/10/30

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na geçen gün 2021 yılı merkezi bütçe teklifi geldi. Teklifin komisyona gelmesinin ardından 2021 yılında yapılacak toplam personel alımı sayısı belli oldu. TBMM Gazetecisi Murat Polat, dün kaleme aldığı yazısında kamuya 2021 yılında 100 - 110 bin civarında kamu personeli alımı yapılacağını söyledi. 

35 BİNİ YENİ EKONOMİ PLANI ÖNCESİ, 65 BÜTÇEDE

Açıklanan yeni ekonomi planından önce 2021 bütçesine 35 bin kamu personeli alımı yapılacağı kararlaştırıldı. 2021 bütçe teklifinde ise 65 binden fazla personel alımı için kadro izni verileceği öğrenildi. Bu alım açıklamasının ardından en çok araştırılan konu, personel alımlarının en fazla hangi bakanlığa , hangi kadrolara olacağı konusu oldu. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda kamuya personel memur asker, polis alımı bekleyenler için son bilgilere yer verdik.

İlanlar yayımlandığında haberdar olmak için TIKLAYIN

EN FAZLA ALIM SAĞLIKÇI VE ÖĞRETMEN

Gazeteci Polat, TBMM'den aktardığı son dakika bilgisinde , en fazla personel alımının Sağlık Bakanlığı ile MEB'e olacağını söyledi. Açıklamada öğretmen ve sağlıkçı alımlarının 2021 yılında da devam edeceğine yer verildi. 

DAHA SONRA İÇİŞLERİ ve ADALET BAKANLIĞI GELİYOR

Bu bakanlıkların ardından en fazla alımın İçişleri Bakanlığı'na yapılması bekleniyor. Polis , bekçi, komiser yardımcısı ve personel kadrolarına yapılacak alım yapılması bekleniyor. Adalet Bakanlığı'na da bu sene yapılacak alımın ardından 10 bin personel daha alınması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google