Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kamu Hastanelerine Sınavsız Personel Alımı Yapılacak

Kamu hastanelerinde bulunan açık pozisyonlara personel alımları yapılmaya devam ediyor. 3 farklı şehirde kamu hastanelerine en az ilköğretim mezunları arasından işçi alımı yapılacak. Kadrolu 320 işçi alımında başvuru bilgileri, başvuru şekli ve detaylar haberimizde.

2020/09/01


İŞKUR'da yayınlanan son ilanlara göre 3 şehirde bulunan kamu hastanelerine sınavsız, kadrolu işçi alımları yapılacak. Yayımlanan duyurularda en az ilköğretim mezunları arasından hastane hizmetlisi, güvenlik görevlisi, hasta ve yaşlı bakımı personeli alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan yapılan sürekli işçi alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Kamu ilanlarını yayınlanmaya devam ediyor takip etmek için TIKLAYIN

İŞKUR ÜZERİNDEN DUYURULDU

Türkiye İş Kurumu kamu ilanları kısmından yayımlanan duyurulara baktığımızda aşağıdaki 3 şehrin üniversite hastanesine , sürekli işçi kadrosuna personel alınacağı görüldü:
  • Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
  • Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
  • Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

Kamu işçisi alımı sayıları ise şu şekilde:
  • Güvenlik Görevlisi:  39 personel.
  • Hastane Hizmetlisi: 113 personel
  • Hasta ve Yaşlı Bakımı Elemanı: 141 personel.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacaklarda aranan genel şartlar şu şekilde:

- 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye' de Meslek ve Sanatlarını serbestçe yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İş yerlerinde çalıştırılabilmelerine ilişkin Kanun Hükümleri Saklı Kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

- 18 yaşını tamamlamış olup, 36 yaşından gün almamış olmak.

- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığını aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- Anayasal Düzen ve bu düzenin işleyişine, Özel hayat ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu ve uyuşturucu madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma ve kovuşturma bulunmamak.

- Askerlik ile ilişiği olmamak. ( yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak )

- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlanlara başvurular İŞKUR üzerinden yapılıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusu bu sayfa üzerinden yapması gerekmektedir. 


Yukarıdaki İŞKUR e sube sayfasına gidin. Sayfaya gittikten sonra açılan ekranda iş arayan kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın.

:Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın.

Son olarak İŞ ARAMA sayfası karşınıza çıkacak. Bu sayfada İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın.
( Gizle )

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google