Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İkamet Şartsız 350 Kadın Erkek Zabıta Alımı Yapılacak

Zabıta olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Yapılacak olan 350 kişilik alımda ikamet şartı aranmayacak. İşte zabıta alımına ilişkin detaylar...

2020/09/03

Zabıta alımlarını bekleyen binlerce kişiye müjdeli haber geldi. Edinilen bilgilere göre kadın ve erkek toplamda 350 kişilik alım yapılacak. 

Kamu personel alımlarını art arda yayınlanıyor takip etmek için TIKLAYIN.

ERDOĞAN İLE YAVAŞ GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş önceki gün bir görüşme gerçekleştirdi. Beştepe 'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 'nde gerçekleştirilen görüşmede önemli konular gündeme geldi. 

Ankara 'nın sorunları, gündemi üzerine gerçekleşen görüşmede projeler , açılışlar, yeni yapılacak yollar, şehir hastanesi yolu , metrolar ve spor konuları gündeme gelirken görüşmenin oldukça verimli geçtiği, birçok sorunun çözüme kavuşturulduğu ve önemli konularda mutabakat sağlandığı öğrenildi. 

ZABITA MEMURU ALINACAK

Geçtiğimiz aylarda Ankara Büyükşehir Belediyesi 100 'den fazla itfaiye eri alımı yapmıştı. İtfaiye eri alımı sonrası gözler zabıta memuru alımına döndü. 

Erdoğan ile Yavaş arasında gerçekleşen görüşmede zabıta memuru alımı da gündeme geldi ve alım sayısı karalaştırıldı. Edinilen bilgilere göre görüşmede 350 zabıta memuru alınması kararlaştırıldı.


İKAMET ŞARTI OLMAYACAK

Belediyelere yapılan zabıta memuru alımında ikamet şartı aranmamaktadır. İlan için kadro onayı sonrası duyuru yayımlanması bekleniyor. İlan tarihi netleşince web sitemizde olacak.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google