Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İŞKUR TYP İlanlarına Başvurular Tekrar Başlayacak! İşte Beklenen Tarih

Geçtiğimiz hafta İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruda TYP ilanları kapsamında 30 'dan fazla şehirde okullara 25 binden fazla personel alımı yapılacağına yer verilmesinin ardından yayınlanan ilanlar kısa bir süre sonra iptal edildiği duyurulmuştu. Peki İŞKUR TYP ilanlarının akıbeti ne olacak? İşte detaylar...

2020/08/19


İŞKUR TYP ilanlarının yayınlanmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların 1 ay ertelendiğini duyurunca ilanlar yayından kaldırılmıştı. Yayımlanan ilanlarda mezuniyet , yaş ve sınav şartı olmadan okullara temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verilmişti.

İŞKUR HAREKETE GEÇTİ

Bakan Selçuk 'un bu açıklaması sonrası İŞKUR harekete geçti ve Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında okullara yapılan personel alımını durdurdu. İlanlar yayından kaldırıldı ve şu uyarıya yer verildi:

TYP İLANLARINA BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


21 Eylül 'de okulların açılacak olması durumunda TYP ilanlarının Eylül ayının ilk günlerinde yeniden yayımlanması ve başvuruların devam etmesi bekleniyor. Ancak okulların açılma tarihinin yeniden ertelenmesi durumunda TYP ilanlarının da erteleceği ön görülüyor.

Okulların açılış tarihine göre bakacak olursak TYP ilanlarının 7 Eylül'den sonra yayımlanmaya başlaması bekleniyor

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google