Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Çin Koronavirüs Aşısını Bulduğunu Açıkladı! İşte Aşı Tarihi ve Fiyatı

Çin'den flaş bir son dakika açıklaması geldi. Çin, koronavirüs aşısını bulduğunu ve aşının yıl sonuna kadar hazır olduğunu söyledi.

2020/08/18

Son dakika
Geçtiğimiz günlerde Rusya devlet başkanı Putin'in aşı açıklamasından sonra Çin, koronavirüs aşısını bulduğunu açıkladı. Yapılan son dakika açıklamasında bir firmanın yıl sonuna kadar aşıyı piyasaya süreceği bildirildi.

AŞI 140 DOLARDAN DÜŞÜK OLACAK

SinoPharm adlı şirketinin yöneticisi Liu Cingcın yaptığı son dakika açıklamasında aşı ile ilgili detaylara yer verdi. Çin Komünist Partisi 'ne yakın olan Guangming gazetesine açıklamada bulunan Cingcın, yıl sonunda piyasaya çıkacak koronavirüs aşısının 140 dolardan daha düşük bir fiyata mal olacağını ve 28 gün arayla iki doz yapılacağını söyledi.

HERKES AŞI OLMAK ZORUNDA DEĞİL

Liu cıngcın yaptığı açıklamada, büyük şehirlerde yaşayan işçi ve öğrencilere aşı uygulanması gerekeceğini ancak nüfus genelinin , yoğunluk bulunmayan kırsal kesimdekiler için böyle bir gerekliliğin olmadığı, aşı yapılmasının zorunlu olmadığına yer verildi. Liu Cingcın, "1.4 milyarlık nüfusumuzun hepsi aşı vurdurmak zorunda değil." açıklamasını yaptı.

220 DOZ ÜRETİM

Kendisinin de bu aşıyı uygulattığını söyleyerek açıklamasını sürdüren SinoPharm'ın yöneticisi, ayrıca şirketin yılda 220 milyon doz üretme kapasitesine sahip olduğunu kaydetti.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google