Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İŞKUR Nakdi Ücret Desteği Ödemesi Hakkında Duyuru Yaptı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), koronavirüs döneminde uygulanmaya başlayan nakdi ücret desteği ödemelerinin ağustos ayı için başlayacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

2020/08/06

İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden Koronavirüs nedeni ile yapılan destek uygulaması olan nakdi ücret desteği ödemeleri hakkında duyuru yayınladı. Koronavirüs ülkemizde devam etmesi ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada nakdi destek ödemeleri devam ediyor. Geçtiğimiz ay 09 Temmuz 2020 tarihinde başlayan Nakdi destek ödemeleri bu ayda yapılacak.

NAKDİ DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR!

İŞKUR 06 Ağustos 2020 tarihli yaptığı duyuruda Nakdi Destek ödemeleri için tarih verildi. İŞKUR'da yapılan duyuruya göre 07 Ağustos 2002 tarihinde nakdi destek ücret ödemeleri başlayacak.

NAKDİ DESTEK ÖDEMELERİ NEREYE YATACAK?

Her ay yapılan Nakdi destek ödemeleri bu ayda aynı şekilde İBAN hesaplarına yapacak. Sİstemde İBAN sistemi olmayan adayların ödemeleri ise PTT üzerinden yapılacak.

İŞKUR NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ DUYURUSU:

Temmuz ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemeleri 7 Ağustos tarihinden itibaren vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatırılmaya başlanacaktır. Sistemde IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlarımızın ödemeleri PTT üzerinden yapılacaktır.

Duyuru'nun Aslı


Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google