Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Hastanelere Sınavsız Personel Alımı Başvuruları Başladı

İŞKUR üzerinden yayınlanan duyurulara göre hastanelere farklı pozisyonlarda personel alımları yapılacak. Yapılacak olan alımlarda adaylardan sınav ve KPSS şartı aranmayacak. Alım yapılacak şehirler ve pozisyonlara yazıdan ulaşabilirsiniz.

2020/08/03

Hastanelere alım

İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruya göre farklı şehirlerde bulunan hastanelere sınavsız, en az ilkokul mezunu çok sayıda personel işçi alımı yapılacak. Hastaneler bünyesine yapılan personel alımında başvuru bilgilerine isegir.net olarak bu yazımızda yer verdik.

İlanlar yayınlanmaya devam ediyor. Takip etmek için TIKLAYIN

ÖZEL HASTANELERE ALIM YAPILIYOR

İŞKUR üzerinden yayımlanan duyurulara baktığımızda alımların özel hastaneler bünyesine yapıldığı görüldü.

BİRÇOK ŞEHRE PERSONEL ALINIYOR

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyurularda özel hastaneler bünyesine personel alımı yapılacağına yer verildi.

İşte alım yapılan kadrolar

- Ambulans şoförü,

- Hastane hizmetlisi,

- Temizlik görevlisi,

- Güvenlik Görevlisi,

- Klinik destek elemanı,

- Sekreter

- Doktor yardımcısı

BAŞVURU

https://esube.iskur.gov.tr/

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımlarına başvuru yapacak adayların yukarıdaki linke gitmesi gerekmektedir. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada İŞ İLANLARI kısmından giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda MESLEK kısmına , başvuru yapmak istediğiniz kadroyu yazın ve ARA butonuna tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google