Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

3 Ağustos Koronavirüs Tablosu Açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 3 Ağustos 2020 Koronavirüs tablosunu açıkladı. Açıklanan tabloda endişe veren sonuçların olduğu söyleyen Bakan Koca, , "Bayram kutlamalarında, tatil yerlerinde, salgın faktörü ne yazık ki yeterince dikkate alınmadı. Daha önce, bazı illerle sınırlı olan vaka artışlarının önümüzdeki günlerde ülke geneline yayılmasından ENDİŞE duyuyoruz. TEDBİRDE GÜÇ BİRLİĞİNE ihtiyacımız var. " ifadelerini kullandı.

2020/08/03


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 3 Ağustos 2020 koronavirüs tablosunu resmi Twitter hesabı üzerinden son 24 saatteki yeni vaka, vefat ve iyileşen sayılarını kamu oyuyla paylaştı. Açıklanan tabloda bir süredir 1000'in altında bulunan yeni vaka sayılarının tekrar 1000 sınırına dayanması endişe yarattı. İşte 3 Ağustos 2020 koronavirüs tablosu

DÜNKÜ KORONA TABLOSU

Sağlık Bakanı Koca, dün paylaştığı tabloyu, "Son 3 günde yeni hasta sayılarımızın arttığı illerde zatürre oranı aynı kaldı. Ülke genelinde ağır hasta sayımız kontrol altında görünüyor. KURBAN BAYRAMI VE TATİLDE TEDBİR EKSİKLİĞİ ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak sonuçları açısından kaygı verici." ifadeleri ile duyurmuştu. İşte 2 Ağustos gününe ait Korona tablosu:

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google