Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

KPSS'siz 1200 Kadın 2800 Erkek Personel Alımı Yapılacak - İşte TOGG Başvuru Ekranı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen yerli otomobil TOGG fabrikasının açılış töreninde TOBB Başkanı , fabrikaya yapılacak personel alımlarına değinmesinin ardından başvuru sayfası açıldı. İşte yapılacak olan personel alımlarına ilişkin tüm detaylar.

2020/07/20


Temel atma töreninde konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu , yerli arabanın üretileceği fabrika bünyesine yapılacak personel alımına değindi. Hisarcıklıoğlu , alınacak personellerin yüzde 30 'unun kadın olacağını söyledi.

BU ÖZELLİKLERE SAHİPSENİZ

TOGG tarafından iş başvuru sayfasında yayımlanan açıklamada, aşağıdaki özelliklere sahip olanların iş başvurusu yapması gerektiğine yer verildi:

"TOGG’da kişilerin geçmiş başarı ve teknik yetkinlikleri kadar geleceği yönlendirme potansiyellerine de önem veririz. Ekibimiz sürekli öğrenme hevesine sahip, duygusal yönden istikrarlı, entelektüel kapasitesi yüksek, kişiler arası etkileşimde başarılı, cesur ve girişimci bireylerden oluşur.

Hayattaki amaçlarımızla TOGG’da yaptığımız iş arasında çok güçlü bir anlam bağı vardır ve bu nedenle işimize tutkuyla sarılırız. Kararların şekillenmesinde, hiyerarşiden çok argümanların güçlülüğü ve ikna ediciliği bizim için önem taşır. Herkesin sorumluluk almasını ve yeni fikirler geliştirmesini bekleriz; başarımızı da bu şekilde değerlendiririz."

İKAMET

Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada fabrika bünyesinde yapılacak personel alımını genel olarak Gemlik ve çevre ilçelerden olacağını söyledi. Genelde o çevrede yaşayan vatandaşlardan personel alımı yapılacağını söyleyen Hisarcıklıoğlu, 4 binden fazla personel alımı yapılacağını söyledi.

1200 'DEN FAZLA KADIN PERSONEL

Alınacak personellerin yüzde 30 'luk kısmının kadınlardan oluşacağına yer verildi. 4 binden fazla yapılacak toplam personel alımında 1200 'den fazla kadın personel alımı yapılacak.

2800 'DEN FAZLA ERKEK PERSONEL

1200 'den fazla kadın personel alımı yapılacağı açıklanırken kalan açığın da erkek adaylar arasından yapılacağına yer verildi.

Başvuru için TIKLAYIN

İKAMET ŞARTI

TOBB tarafından yapılan açıklamada personel alımlarının genelde ilçede ve çevrede yaşayan vatandaşlardan yapılacağı bildirildi.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google