Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Bayram Öncesi Milyonlarca Vatandaşa 1000 TL Ödenecek

Kurban bayramı öncesi milyonlarca vatandaşa 1000 TL ödeme yapılacak. Ödemeler emekli ikramiyesi üzerinden gerçekleşeceği için emekliler faydalanacak. Bayramda yapılması planlanan ödemeler hakkındaki tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

2020/07/06


Emekli vatandaşların merakla beklediği bayram ikramiyesi konusu netlik kazanıyor. Dini bayramlarda emeklilere yapılan ikramiye ödemelerindeki tutar konusunda henüz bir değişiklik söz konusu değil.

Emekliler Ramazan Bayramı ikramiyelerinde olduğu gibi Kurban Bayramında da 1000 TL ikramiye ödemesi alacaklar. Kurban Bayramı öncesinde ödemelerin emeklilerin hesaplarına aktarılacağı bilinirken, hangi tarihlerde emekli ikramiye ödemelerinin yapılacağı netleşmiş değil.

Ödenecek ikramiyelere ilişkin açıklamanın yakın zamanda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılması bekleniyor. Koronavirüs pandemisi gölgesinde geçen Ramazan Bayramı öncesinde emekli ikramiyeleri Nisan ayında ödenmişti.  Ramazan Bayramındaki gibi ikramiye ödemelerinin öne çekilip çekilmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google