Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Bakan Koca Uyardı: O illerde Vaka Sayıları Artıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5 Temmuz koronavirüs tablosunu açıkladı. Bugün açıklanan rakamlara göre 24 saatte ülkemizde 1.148 yeni vaka daha tespit edilirken, koronavirüs nedeniyle 19 kişinin daha hayatını kaybettiği, ülkemizdeki toplam can kaybının 5.225'e yükseldiği belirtildi. Koronavirüs tablosunu açıkladıktan sonra vaka sayılarında artış yaşanan illeri de açıkladı. İşte o illerin listesi

2020/07/05


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saate ilişkin koronavirüs tablosunu kamuoyuyla paylaşarak, Son 3 günde, ortalama vaka sayısının en çok arttığı iller: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Mardin, Konya, Bursa, Diyarbakır. Yoğun bakım hasta sayımız, yeni vakaları takiben, artış eğiliminde. TEDBİR VARKEN, “Bugün vefat eden sayısı” kanıksanacak tablo değil. http://covid19.saglik.gov.tr" değerlendirmesinde bulundu.


Vaka Sayıları Yataya Bağladı

Havaların ısınmasıyla birlikte Vaka sayılarının tekrar 1.000'in üzerine çıkmasının ardından uzun zamandır açıklanan koronavirüs tablosunda yeni vaka sayılarındaki yatay seyir devam ediyor. Uzmanlar olası bir 2. dalga ihtimalini karşın havaların ısınmasıyla birlikte rehavete kapılınmaması gerektiğini ve tedbirlerin harfiyen uygulanması gerektiğini ifade ediyorlar.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google