Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Altın Fiyatları Tahmini Gerçekleşen Ekonomist Selçuk Geçer'e Göre Dolar Kaç TL Olacak?

Altın fiyatlarına ilişkin tahmini gerçekleşen ve sırada dolar tahmini olduğunu söyleyen Selçuk Geçer'e göre Dolar kaç TL olacak? İşte Selçuk Geçer'in dolar ve altın tahmini.

2020/07/09

Dolar kaç tl olacak?

Özellikle altın ve dolar üzerine gündem yaratan flaş tahminlerde bulunan ekonomist Selçuk Geçer, yeni tahminlerde bulundu.

Normalleşme sürecinde yatırımların odaklandığı iki piyasa bulunuyor. Bunlar altın ve dolar piyasaları olarak net şekilde ifade ediliyor. Ekonomistler bu iki piyasa hakkında farklıfarklı tahminlerde bulunurken vatandaşın tek gerçeği ise altın fiyatlarının yükselmesi ve dolar kurunun gayriresmi sabitlenmesi oldu.

ALTINDA OLDUĞU GİBİ DOLARDA DA SERT YÜKSELİŞ OLACAK!

Geçtiğimiz günlerde altın fiyatları konusundaki tahminleri tutan ekonomist Selçuk Geçer yeni tahminlerle yeniden gündeme geldi. Altın ve dolar hakkında değerlendirme yapan Selçuk Geçer, “Altın fiyatlarına yönelik tahminlerimi daha önce açıklamıştım. Gram altın için 400 TL artık aşılması gereken bir seviye değil demiştim ve gram altın 400 TL'yi geçti. Ayrıca dolar hakkında da 6,85'in altını hiçbir şekilde zorlayamayan dolar bundan sonraki süreçte burayı sıçrama tahtası haline getirecek demiştim. Aynı görüşümü devam ettiriyorum. 6,85'in bir sonraki adımı doların 7 TL üzerine çıkıp 7,20'yi zorlamasıdır. Altının 1.700 dolar üzerinde kalıp sıçraması gibi dolarda da 6,85 üzerinde kalmasını görüyoruz. Bu bir düşüş eğilimi değil aksine çok sert bir yükselişi bize işaret ediyor.” dedi.

GRAM ALTIN 450 TL OLACAK MI? 

Gram altının fiyatının çok uçuk seviyeleri zorlayacağını söyleyen Selçuk Geçer, “Dolardaki tahmin ettiğimiz yükseliş gram altın üzerindeki baskıyı da arttıracak. Gram altının yükselişi bu şekilde hızlanacak. Altının onsunun fiyatının yükseliş ivmesine girmesi gram altın üzerinde tetikleyici bir görev yapacak. Gram altın kısa sürede 420 TL seviyesini aşıp artık 450 TL'yi hedefleyecek.” ifadelerini kullandı.

ONS ALTIN 2.000 DOLARIN ÜZERİNE ÇIKACAK MI?

Altın fiyatlarında yükselişin devam etmesini ve tüm zamanların rekorunu kırmasını beklediğini söyleyen Selçuk Geçer, “Altının dünyadaki stresli şartlarda düşmesi mümkün değil. Tekrar altının pandemi öncesi seviyeye geri dönmesi imkansız. Altın yükselmeye devam edecek. Hatta ons altın 1.860 doları zorlamaya başlayacak. Gelen her türlü stresli haber altının yükselişine destek olacak. Bu seviye bir anda aşılmayacak ancak sonunda aşılacak. Bu bandın üzerine çıkıldığında da altının ons fiyatı 2.000 doları geçerek tarihi seviyeye ulaşacak.” şeklinde konuştu.

EKONOMİST SELÇUK GEÇER AÇIKLADI

Vatandaşlara yatırım tavsiyelerinde de bulunan Selçuk Geçer, “Vatandaşlar günlük işlemlerden uzak durmalı. Mümkün olduğunca uzun vadeli işlemlerle yatırımlarını değerlendirmeliler. Ayrıca kredili işlemler de yapmamalılar. Parasını korumayı düşünenler uzun vadeli düşünmek zorundalar.” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google