Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Tarım Bakanlığı Hileli Ürün Satan Firmaların Listesini Yayınladı

Tarım ve Orman Bakanlığı. gıda ürünlerinde sahtecilik yapan firmaların listesini kamuoyuyla paylaştı. Bakanlığın yayınladığı listede at eti, eşek eti, kanatlı eti ve sakatat satan firmalar da yer alıyor. İşte hileli ürün satışı yaptığı tespit edilen o markalar...

2020/06/12


Tarım ve Orman Bakanlığı. tarafından hileli ürün satışı yaparak halk sağlığını hiçe sayan kurumların listesi yayınlandı. Yayınlanan listede 69 firmaya ait 136 parti ürün bulunuyor. Bu firmalar arasında at eti ve eşek eti satan yerler de yer alıyor.

Bakanlığın yayımladığı et ve et ürünlerinde sahtecilik yapan firmaları sayfamızda derledik. Listede firma isimleriyle birlikte firmaların bulunduğu iller de yer alıyor. Peki, at eti, eşek eti, kanatlı eti, sakatat satan firmalar hangileri? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan sahtecilik yapan firmaların listesi...







YOĞURTTA JELATİN

Gıda teröristleri, sattıkları ürünlerde vatandaşa at ve eşek etini dana eti diye yedirmenin yanında, yoğurt yerine jelatin, zeytinyağı yerine tohum yağı sattılar. Sucuklara sakatat, çikolataya viagra kullanarak pes dedirtti!
 

ÇİKOLATA VE KAKAO ÜRÜNLERİNDEKİ HİLELER


Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından duyurulan 12.06.2020 tarihli hileli ürün satışı yapan firmaların listesinin tamamına ulaşmak için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google