Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Recep Tayyip Erdoğan Yeni Kararları Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan yeni kararlar hakkında açıklamalarda bulundu. Alınan yeni kararlara göre 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı uygulamasında değişiklik yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarında düğün salonlarının açılacağı tarihi de açıkladı.

2020/06/09

Recep Tayyip Erdoğan Yeni Kararlar

Uzun bir zamandan sonra ilk defa yüz yüze gerçekleştirilen kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan yeni kararlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Uygulanan tedbirlerden en çok merak edileni 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşlar için uygulanan sokağa çıkma yasağı uygulamasının devam edip etmeyeceğiydi. Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili olarak "65 yaş üstü vatandaşlar haftanın her günü 10 ila 20 saatleri arasında dışarı çıkabilecek.
18 yaş altı ile ilgili kısıtlama , küçüklerin ebeveynleri refakatında olmaları şartıyla tümüyle kalktı" açıklamalarında bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan, bir diğer merak edilen konu olan düğün salonlarının açılacağı tarih konusunda da açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında nikah salonları 16 Haziran 'da, düğün salonları ise 1 Temmuz tarihinden itibaren, tedbirlere uygun olarak faaliyet gösterebilecek.

Alınan Yeni Kararlar Şu Şekilde

Lokanta, kafe, kıraathane gibi işletmelerin kapanış saati 22.00'den 24.00'e uzatılmıştır.

Sinema, tiyatro gösteri merkezi gibi yerler 1 Temmuz'dan itibaren belirlenen kurallara göre faaliyete geçecektir.

65 yaş üstü vatandaşımız haftanın her günü 10.00 ile 20.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecektir.

Nikah salonları 15 Haziran'dan itibaren düğün salonları ise 1 Temmuz'dan itibaren hizmet vermeye başlayabilecektir.

18 yaş altı ile ilgili kısıtlama, küçüklerin ebeveynlerinin refakatinde olmaları şartıyla tümüyle kalkmıştır.

Hekimlerimizin Kovid-19 tedavisinde kullandığı Favipiravir isimli ilacı TÜBİTAK'taki bilim insanlarımız kendi sentezimizle üretmeyi başardı.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google