Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kuveyt Türk İş Başvurusu

Türkiye'nin en büyük katılım bankalarından bir tanesi olan Kuveyt Türk, bünyesindeki açık pozisyonlara yayınladığı iş ilanları ile personel alımı yapıyor.

2020/06/01


Ülkemizin önemli katılım bankalarından olan Kuveyt Türk, takım çalışmasına yatkın, iyi iletişim kurabilen,  başarı odaklı ve faizsiz bankacılık alanında kariyer hedefleyen kişilere yayınladığı iş ilanları ile kapılarını açıyor. Yazımızda Kuveyt Türk bankasının işe alım süreçlerinden ve şirketin başvuru kanallarından söz edeceğiz. Kuveyt Türk iş görüşmeleri, alanında uzman çalışanların değerlendirmesi ve takibiyle gerçekleştirilmektedir. Yapılan iş görüşmesinin sonucu görüşmeye katılan adaya mutlaka geri bildirim yapılmaktadır.



Kuveyt Türk İşe Alım Ölçme Araçlarından Bazıları Şunlardır:
  • Adayın yetkinliğini ölçen mülakatlar
  • Satış simülasyonları
  • Kişilik envanterleri
  • Yetenek sınavları
  • Takım çalışmasına yönelik oyunlar
Personel alımı yapılacak pozisyona göre kullanılan ölçme değerlendirme tekniklerinde değişiklikler olabilir.

Kuveyt Türk'te sürekli eğitim ve gelişim vardır. Çalışanlar gerek kişisel gerekse sektörel bazlı eğitimlerden faydalanmaktadır. Yetkinlik ve performans değerlemeleri sonucunda, çalışanlar kendi kariyer hedeflerini İnsan kaynaklarına tanımlar,  Bu kapsamda; Kuveyt Türk, yöneticilerini de kendi içinden yetiştirir. Dışarıdan yönetici tayin etmek bankanın çok tercih ettiği bir yöntem değildir. 

Sizde personellerine geniş bir kariyer imkanı sunan ve faizsiz bankacılık anlayışını benimseyen Kuveyt Türk'te çalışmak istiyorsanız şirkete 2 yolla iş başvurusunda bulunabilirsiniz.
  1. Kuveyt Türk'ün yayınlamış olduğu açık pozisyonları kullanarak, bu pozisyonlara internet üzerinden iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Kuveyt Türk açık pozisyonları ve personel alımı yapılacak iller listesini buradan görüntüleyebilirsiniz.
  2. Şirkete özgeçmişinizi bırakarak da iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Özgeçmiş oluşturma aracına ulaşmak için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google