Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Süleyman Soylu'dan En Az Lise Mezunu Polis Alımı Müjdesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan polis alımlarını bekleyen adaylara müjdeli bir haber geldi. Bakan Soylu, internet üzerinden canlı yayın yapan bir programda 26. dönem POMEM 7 bin polis alımlarının 10 bine tamamlanmayacağının müjdesini verdi.

2020/05/23

Süleyman Soylu polis alımı açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Mamak Belediyesi'nin Youtube hesabı üzerinden canlı bir şekilde yayımlanan Musiki Muallim Mektebi Sohbetleri programına konuk oldu. Süleyman Soylu katıldığı bu programda bir çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakanın yaptığı açıklamalardan en dikkat çekeni ise polis alımlarıyla ilgili gelen bir soruya yönelik oldu. Bakan Soylu, sunucunun sorduğu soruya verdiği o yanıtla polis alımlarını bekleyen adaylara müjdeli haberi verdi.

İŞTE O SORU

"2 gün önce ben bu programı yapacağımı sosyal medya hesabımdan duyurduğumda benim hayatıma POMEM diye bir şey girdi. POMEM , yedek polisler, 26. dönem. O kadar güzel , o kadar samimi. Nedir bu durum?"

SÜLEYMAN SOYLU'DAN POLİS ALIMI YANITI
Süleyman Soylu sorulan soruya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Onların talepleri çok saygın. Şöyle diyorlar. Biz 7 binlik polis alımına çıktık. Diyorlar ki bu 10 bin al yedekle beraber. Benim böyle bir hakkım yok.

Onu aldığım zaman  sınavın hukuki yönü sakat olacak. Böyle bir hakkım yok.

Şöyle bir şey olabilirdi. Onu da arkadaşlarımla konuştum. Bir 3 bin polis daha alsak. Bir yıl sonra olabilir. Şimdi başlasak anca  yıl sonra olabilir. 3 bin polis alsak ekonomiye ait sorumluluk var.

Açıklamadan önce arttırma kabiliyetine sahip olabilirdik."

YENİ BAŞLAYAN POLİS MAAŞLARI NE KADAR?

Polis olmayı düşünen kişilerin en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi olan göreve yeni başlayan polis maaşları ne kadar? Sorusudur.
2020 yılında göreve yeni başlayan bir polis, enflasyon farkıyla 4 bin 900 TL maaş almaktadır. Alınan bu paraya Ek ödemeler, tazminatlar, aile-çocuk yardımları ve görev yeri ile birime göre oluşan farklılıklar eklendiğinde maaş 5 bin 900 TL seviyesine çıkmaktadır.

KADIN ERKEK ADAYLAR BU SAYFADA BULUŞUYOR

Kadın erkek polisler ve polisliğe hazırlananlarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN.

EN AZ LİSE MEZUNU POLİS ALIMI OLACAK

Açıklamaya göre PMYO'lara lise mezunu polis alımı ve POMEM 'lere lisans ön lisans mezunu polis alımları olacak. İlanlar geldiğinde gelişmeleri anbean isegir.net'te yayınlayacağız.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google