Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Rossmann İş Başvurusu

Almanya merkezli dünyaca ünlü kozmetik markası olan Rossmann, ülkemizde de faaliyet göstermektedir. Hızlı bir şekilde büyüyen Rossmann, açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştiriyor. Rossmann mağazalarında çalışmak isteyen kişiler için başvurusu bilgilerini yazımızda paylaşıyoruz.

2020/05/18


Güzellik, bakım, çocuk, sağlık, ve fitness ürünlerini uygun fiyatlardan müşterileriyle buluşturan Rossmann, kısa zamanda hızla büyümeyi başardı. Her geçen yıl mağaza sayısını arttıran şirket, mağazalarını popüler alışveriş merkezlerinde açmayı tercih ediyor. Türkiye genelinde Toplam 124 şubesi bulunan Rossmann, bu şubelerindeki personel ihtiyacını kapatmak için bünyesine çok sayıda personel alımı yapıyor. Müşterilerine kaliteli ve kesintisiz bir hizmet vermek için açık pozisyonlarını kapatmak isteyen şirket, işe alım yapacağı zaman Rossmann iş ilanları yayınlamaktadır. Çeşitli kariyer sitelerinde yayınlanan bu ilanlara isteyen herkes iş başvurusunda bulunabilmektedir. Fakat adaylar başvuruda bulunmadan önce işe alım yapılacak pozisyonun yetkinliklerine sahip olup olmadığına dikkat etmeliler. Rossmann iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin kullanması gereken şirketin iş ilanları listesi bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Rossmann personel alımı yapacağı zaman açık pozisyonlarını içeren iş ilanları yayınlamaktadır. Bu ilanlara yapılan aday başvuruları bir havuzda toplanarak, gerekli yetkinliklere sahip olan adaylar filtrelenip, seçilen kişilerle sonraki aşamalar için irtibata geçilmektedir. İşe alım sürecinin tümü şirketin insan kaynakları departmanı tarafından yönetilmektedir. Genel olarak alım yapılan pozisyonlar şunlar:
  • Satış Görevlisi
  • Kozmetik Satış Görevlisi
  • Kasiyer
  • Engelli Satış Görevlisi
  • Part-Time Personel

Rossmann İş Başvurusu

Rossmann mağazalarında çalışmak isteyen kişiler özgeçmişlerini ve çalışmak istedikleri pozisyonu belirterek kariyer@rossmann.com.tr adresine gönderebilirler. Özellikleri başvurduğu pozisyona uygun görülen adaylara dönüş sağlanır ve ilk görüşmeler insan kaynakları birimi tarafından gerçekleştirilir. Mülakatlar; WhatsApp, Facetime, Skype, Ofis ortamında yüz yüze yapılmaktadır.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google