Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Maysan Mando İş Başvuru Formu

Maysan Mando personel alımlarını kaçırmayın. Maysan Mando iş başvurusu için gerekli ilan Maysan Mando iş ilanları ve genel başvuru formuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Otomotiv sektöründe kariyer hedefleyen kişiler, iş başvuru formunu doldurarak, Maysan Mondo'ya iş başvurusunda bulunabilirler.

2020/05/26

Maysan Mando Logo

1969 yılında başlayan başarı öyküsü Maysan Mando'nun her geçen gün artan bir hızla yeni ve yüksek hızlı hedeflere yürümesini sağlıyor. Sürüş konforunun yanısıra araçların yola tam tutunmasını sağlayan amortisörleri Türkiye'de ilk kez Maysan Mando üretti. Maysan Mando'da binek araçlar, hafif ticari araçlar, otobüsler ve ağır kamyonların yanında askeri uygulamalara yönelik araçlar için güvenli ve konforlu sürüş sloganıyla ürünler üretilmektedir.

Türkiye'nin en büyük 600 şirketi arasına giren Maysan Mando, her biri işinde uzman ve takım olma bilincine sahip çalışanlarıyla Hyundai Assan, Renault Nissan, Mercedes Benz Türk, GM, Ford Otosan, Tofaş, Anadolu Isuzu, Iveco, Otokar, Karsan, BMC ve Temsa gibi dev otomotiv firmaları için üretim yapmaktadır. Üretiminin bir çoğunu yurt dışına ithal eden Maysan Mando, ihracata yaptığı katkının yanında, üretim tesislerindeki çalışan kişiler nedeniyle istihdama da katkı sağlamaktadır.

Maysan Mando İş Başvurusu

Mayson Mando iş başvurusu internet üzerinden yapılabilmektedir. Maysan Mando insan kaynakları sayfasında yayınladığı iş başvuru formu ile bünyesine genel başvuru kabul etmektedir. Forma sizden istenilen tüm bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak, veya CV'nizi yükleyerek firmaya iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Maysan Mando iş başvuru formu için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google